Empreses, grup, treball, treballadors, taller, música, espectacle, coreografia, percussió corporal

Team Building per empreses

Percussió corporal, ritme i moviment per crear experiències en equips i organitzacions que van més enllà del divertiment i estan estretament relacionades amb el negoci.

Cohesió de grup

Realitzem dinàmiques de participació i interacció entre els membres del grup per reforçar el vincle entre els treballadors d’una manera amena i divertida.

Comunicació

La música i el ritme són els motors que faciliten una comunicació desenfadada i lúdica entre el grup; una manera diferent de relacionar-se i conèixer-se, en un context entre iguals.

Confiança i lideratge

Proves rítmiques de confiança mútua per reforçar vincles a través de l’humor, la complicitat, la col·laboració, la concentració i la unió entre tots i totes.

Es dissenyaran les activitats a mida segons el perfil del col·lectiu per fomentar-ne la interrelació. L’emoció que ens genera la música, les cançons i la comunicació que establim entre els membres de l’equip des del llenguatge no verbal i el joc és una experiència única de cohesió.

Entre tots i totes ens aprendrem ritmes de percussió corporal que farem amb el nostre propi cos i crearem una coreografia conjunta a l’uníson. Aconseguirem un repte en grup que ens treurà de la nostra zona de confort i que ens farà sentir part del col·lectiu. Divertiment, ritme de conya assegurats!

Events

Percussió corporal, Empreses, grup, treball, treballadors, taller, música, espectacle, coreografia, percussió corporal
LALU, lu arroyo Empreses, grup, treball, treballadors, taller, música, espectacle, coreografia, percussió corporal